‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Werken bij ARCO metaal

ARCO metaal is een jong en dynamisch metaalbedrijf dat zich specialiseert in metaalwerk van de hoogste kwaliteit. Onder de namen STAIR factory, INDOOR steel en OUTDOOR steel worden specifieke producten gemaakt voor binnens- en buitenshuis. Wat voor ieder merk geldt is dat klanttevredenheid en kwaliteit voorop staat. Op deze pagina vertellen we meer over werken bij ARCO metaal, en kun je zien welke vacatures we momenteel hebben. Ook staat het je vrij een open sollicitatie te sturen, of gebruik te maken van de ‘Vacature-alert’ .

Werken bij ARCO metaal

Bij ARCO metaal zijn we sterk in maatwerk. Dat betekent dat we meestal in heel kleine aantallen werken. Je bent verantwoordelijk voor het maken van een product van A tot Z. Zo is het werk afwisselend én uitdagend.

Verder bieden wij je de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen, hebben we geregeld personeelsuitjes en hebben we standaard een vrijdagmiddag borrel.

Actuele vacatures

Momenteel hebben de volgende openstaande vacatures. Voor alle vacatures geldt dat iedereen mag reageren, en iedereen maakt een kans. Dus ook als je weinig of geen ervaring hebt, maar je wil wel graag in de metaal aan de slag, reageer gerust

 

Wil je een open sollicitatie sturen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur deze dan  naar arco@arcometaal.nl of bel 06 50 59 83 68

Over ARCO metaal

OOM Awards

Wij zijn in 2021 genomineerd voor een OOM Award, lees hier het bericht daarover. Voor de nominatie is deze video gemaakt:

Vacature-alert

Schrijf je in en wordt op de hoogte gesteld als er een vacature is bij ARCO metaal. Je e-mailadres wordt uitsluitend voor dat doel gebruikt.

Vragen of solliciteren?

ARCO metaal
Telefoon: 06 – 50 59 83 68 (Arco Molenaar)
E-mail: arco@arcometaal.nl

Dagje meelopen?

Heb je een concrete vacature gezien, maar wil je weten of werken bij ARCO metaal iets voor jou is? Wij bieden in dat geval de mogelijkheid vrijblijvend een dag met ons mee te lopen. Zo krijg je pas écht een goede indruk. Meer weten?

Bel 06 – 50 59  83 68 of mail ons via arco@arcometaal.nl

Kwaliteitstrappen van staal met een exclusieve uitstraling …

Of nu zelf ontwerpt of werkt met een (binnenhuis)architect of ontwerper, STAIR factory maakt uw exclusieve en van A tot Z op maat gemaakte stalen trap.
Wij maken vervolgens uw trap op de tiende milimeter nauwkeurig. Uw stalen trap kunnen wij voorzien van elegante houten treden, leuningen en balustrades.

BENT U OP ZOEK NAAR

EEN DEGELIJK HEKWERK?

Maak kennis met Outdoor Steel. Hier vindt u hekwerken, buitenmeubels, tuinaccessoires en veel meer. Ook voor cortenstaal bent u bij ons aan het juiste adres.

BENT U OP ZOEK NAAR

STALEN BINNENKOZIJNEN?

Maak kennis met Indoor Steel. Maatwerk specialist op het gebied van binnendeuren, trappen, meubels en nog veel meer! Bezoek de website en bekijk alle mogelijkheden.