‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Wie zijn wij?

Bij ARCO metaal worden alle wensen, voorkeuren, te gebruiken technieken en werkwijzen persoonlijk met de klant besproken. Belangrijk gegeven hierbij is dat alle ideeën bespreekbaar zijn en wat net zo belangrijk is; ARCO metaal geeft vanaf het begintraject tot aan de afrondingsfase advies aan de klant. Daarbij spelen de eigen ideeën en de opgedane ervaring van ARCO metaal een grote rol.

” ARCO metaal is in korte tijd uitgegroeid tot professioneel bedrijf, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. “

Deze klanttevredenheid verkrijgt ARCO metaal onder andere door kwalitatief goede producten af te leveren. De kwaliteit en levensduur van het product is van groot belang. Zo worden al de producten volledig afgelast, zodat vroegtijdig scheuren en roestvorming tussen het materiaal wordt voorkomen. De vervaardigde producten worden hierdoor sterk, terwijl er tegelijkertijd niet onnodig veel materiaal gebruikt wordt. Door het zoeken naar dit soort oplossingen houdt ARCO metaal de kwaliteit hoog en de prijs laag! Uiteraard kunt u contact met ons opnemen, ARCO metaal staat u graag te woord!

Maak kennis met ARCO metaal

Voorbeelden van producten

Onder ARCO metaal vallen tevens de bedrijven INDOOR steel, STAIR factory en OUTDOOR steel. Waar ARCO metaal uitblinkt in maatwerk-vraagstukken, zijn de andere drie bedrijven gespecialiseerd in stalen toepassingen voor respectievelijk binnen en buiten.

Op het gebied van interieur blinkt INDOOR steel bijvoorbeeld uit in stalen deuren en stalen kozijnen. STAIR factory maakt prachtige stalen trappen en op het gebied van exterieur is OUTDOOR steel gespecialiseerd in hekwerken, Cortenstaal en buitenmeubels.

Contactgegevens

Arco Metaal
Reijerskoop 313
2771 BN Boskoop
Telefoon: 06 – 15 45 87 76
E-mail: info@arcometaal.nl

Postadres
Tweede bloksweg 50
2742 KK Waddinxveen

Kwaliteitstrappen van staal met een exclusieve uitstraling …

Of nu zelf ontwerpt of werkt met een (binnenhuis)architect of ontwerper, STAIR factory maakt uw exclusieve en van A tot Z op maat gemaakte stalen trap.
Wij maken vervolgens uw trap op de tiende milimeter nauwkeurig. Uw stalen trap kunnen wij voorzien van elegante houten treden, leuningen en balustrades.

BENT U OP ZOEK NAAR

EEN DEGELIJK HEKWERK?

Maak kennis met Outdoor Steel. Hier vindt u hekwerken, buitenmeubels, tuinaccessoires en veel meer. Ook voor cortenstaal bent u bij ons aan het juiste adres.

BENT U OP ZOEK NAAR

STALEN BINNENKOZIJNEN?

Maak kennis met Indoor Steel. Maatwerk specialist op het gebied van binnendeuren, trappen, meubels en nog veel meer! Bezoek de website en bekijk alle mogelijkheden.