‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Vacature Monteur Buitendienst

32 – 40 uur

Wil je een technische job? Wil je niet iedere dag hetzelfde? Wil je blij worden van de mooie dingen die je kunt maken? Solliciteer dan naar onze functie Monteur Buitendienst.

In deze functie lever en monteer jij onze maatwerkproducten bij particulieren en organisaties. Je bent bijna iedere dag wel ergens anders en daar monteer je dan bijvoorbeeld onze fraaie stalen deuren, trappen, constructies, puien, meubels, etc. Je bent voor onze klanten het aanspreekpunt. De functie biedt je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je hoeft geen ervaring te hebben met de montage van stalen producten, maar een aantal jaren ervaring als timmerman of andere vlakken van montage is een vereiste.

Soms werk je alleen, en soms met collega’s. Hoe dan ook ben je echt onderdeel van een team, en kun je altijd rekenen op je collega’s. We praten ook graag wekelijks even bij op onze vrijdagmiddagborrel.

Wij bieden:

 • Afwisselend werk
 • Een jong en gezellig team
 • De mogelijkheid om 4 dagen te werken
 • Mee kunnen bouwen aan ons team en bedrijf
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Goed salaris conform CAO en werkervaring

Over ons bedrijf:
ARCO metaal is een jong en dynamisch metaalbedrijf dat zich specialiseert in metaalwerk van de hoogste kwaliteit. Onder de namen STAIR factory, INDOOR steel en OUTDOOR steel worden specifieke producten gemaakt voor binnens- en buitenshuis. Wat voor ieder merk geldt is dat klanttevredenheid en kwaliteit voorop staat.

Over jou:
Je bent een vakman. Je hebt een hart voor techniek maar vind het ook fijn om samen te werken. Je kunt zelfstandig werken en je bent uiterst klantvriendelijk.

Verder:

 • je beschikt over een technisch MBO-diploma niveau 3/4
 • je kunt tekeningen lezen
 • je hebt een klantgerichte, kwaliteitsbewuste instelling
 • je bent in bezit van een rijbewijs B (E is een pré)
 • het is tevens een pré als je in bezit bent van een VCA diploma of je bent bereid deze te halen

Spreekt ons bedrijf en de functie je aan? Stuur dan je sollicitatiebrief of -mail met je C.V. naar:

ARCO metaal
T.a.v. Arco Molenaar
Tweede Bloksweg 50
2742 KK Waddinxveen
info@arcometaal.nl
www.arcometaal.nl

Of bel: 06 – 15 45 87 76

Vragen of solliciteren?

ARCO metaal
T.a.v. Arco Molenaar
Reijerskoop 313
2771 BN Boskoop
Telefoon: 06 – 15 45 87 76
E-mail: arco@arcometaal.nl

Klik hier om meer te weten over ‘Werken bij ARCO metaal‘.

Kwaliteitstrappen van staal met een exclusieve uitstraling …

Of nu zelf ontwerpt of werkt met een (binnenhuis)architect of ontwerper, STAIR factory maakt uw exclusieve en van A tot Z op maat gemaakte stalen trap.
Wij maken vervolgens uw trap op de tiende milimeter nauwkeurig. Uw stalen trap kunnen wij voorzien van elegante houten treden, leuningen en balustrades.

BENT U OP ZOEK NAAR

EEN DEGELIJK HEKWERK?

Maak kennis met Outdoor Steel. Hier vindt u hekwerken, buitenmeubels, tuinaccessoires en veel meer. Ook voor cortenstaal bent u bij ons aan het juiste adres.

BENT U OP ZOEK NAAR

STALEN BINNENKOZIJNEN?

Maak kennis met Indoor Steel. Maatwerk specialist op het gebied van binnendeuren, trappen, meubels en nog veel meer! Bezoek de website en bekijk alle mogelijkheden.