‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Ervaren timmerman interieurbouw

32 – 40 uur

Ben jij een goede timmerman met zo’n 10 jaar ervaring en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Heb je affiniteit met het bouwen en monteren van gave interieurs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als timmerman bij ARCO Metaal heb je een divers takenpakket. De ene dag ben je bezig zijn in onze goed uitgeruste werkplaats in Boskoop, waar je verantwoordelijk bent voor de productie van onderdelen voor onze premium trappen en deuren. De andere dag monteer je ergens in Nederland een trap in een gave villa.

ARCO Metaal biedt:

  • Een uitdagende en gevarieerde functie als timmerman met de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Een flexibele werkweek van 32 tot 40 uur. Als je liever 4 dagen per week wilt werken, dan is dat natuurlijk ook prima.
  • De kans om relevante opleidingen en trainingen te volgen om je expertise te vergroten.
  • Gezellige personeelsuitjes en een wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Het bier staat koud!
  • Marktconform salaris

Jij herkent je (ongeveer) in dit plaatje: 

  • Zo’n 10 jaar ervaring als timmerman, of een beetje meer of minder.
  • Gevoel voor hout en ervaring in de (interieur)bouw.
  • Zorgvuldigheid en precisie in je werk.
  • Flexibiliteit en het vermogen om zelfstandig en in een team te werken.
  • Autorijbewijs

Over ARCO Metaal

ARCO Metaal is begonnen als constructiebedrijf, en dat zijn we nog steeds. We zijn daarnaast steeds meer gespecialiseerd in interieurbouw. We produceren onder de naam Indoor Steel op maat gemaakte trappen, stalen deuren en stalen buitenpuien. Al onze producten worden gemaakt in onze werkplaats in Boskoop. We komen door heel Nederland in luxe villa’s en moderne kantoren. Elk project is uniek en kent zijn eigen uitdagingen. Onze projecten worden in kleine aantallen uitgevoerd en we werken met een klein team. Jouw werk is hierdoor afwisselend. Binnen ons team is het gezellig. Natuurlijk staat er altijd bier koud voor de vrijdagmiddagborrel.

Dagje meelopen of direct solliciteren

Twijfel je of je wilt solliciteren? Bij ARCO Metaal bieden we de mogelijkheid om vrijblijvend een dagje mee te lopen. Zo proef je alvast de sfeer en ontmoet je je mogelijk nieuwe collega’s.

Wil je een dagje meelopen of direct solliciteren? Neem dan contact op met Arco Molenaar. Je kunt mailen naar arco@arcometaal.nl of bellen naar 06 50 59 83 68

Vacature-alert

Schrijf je in en wordt op de hoogte gesteld als er een vacature is bij ARCO Metaal. Je e-mailadres wordt uitsluitend voor dat doel gebruikt.

Vragen of solliciteren?

Arco Metaal
Telefoon: 06 – 50 59 83 68 (Arco Molenaar)
E-mail: arco@arcometaal.nl

Dagje meelopen?

Of je nu op zoek bent naar een baan of een stage, wij bieden iedereen de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een dag met ons mee te lopen. Zo krijg je pas écht een goede indruk. Meer weten?

Bel 06 – 50 59 83 68 of mail ons via arco@arcometaal.nl

Veilig, duurzaam en ook nog eens volautomatisch…

De Steelliner is een nieuw ontworpen schuifpoort uit staal met een geheel eigen design, een robuust karakter, goed makkelijk aan te passen aan uw persoonlijke wensen en leverbaar in de varianten: De Steelliner Mini (tot 6 meter) en Steelliner XL (tot 9 meter).

BENT U OP ZOEK NAAR

EEN DEGELIJK HEKWERK?

Maak kennis met Outdoor Steel. Hier vindt u hekwerken, buitenmeubels, tuinaccessoires en veel meer. Ook voor cortenstaal bent u bij ons aan het juiste adres.

BENT U OP ZOEK NAAR

STALEN BINNENKOZIJNEN?

Maak kennis met Indoor Steel. Maatwerk specialist op het gebied van binnendeuren, trappen, meubels en nog veel meer! Bezoek de website en bekijk alle mogelijkheden.