‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Medewerker administratie

16 uur per week

Ben jij nauwkeurig, georganiseerd en op zoek naar een flexibele parttime baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij ARCO Metaal krijg je een veelzijdige rol waarin je samen met een collega verantwoordelijk bent voor de gehele administratie. Je taken zijn onder andere het maken en versturen van facturen, het beantwoorden van vragen (of doorverwijzen naar een collega) per mail of telefonisch, het invoeren en bijwerken van gegevens in onze computersystemen, en het bijhouden en plannen van afspraken en vergaderingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie, zoals het doen van betalingen en het verwerken van transacties.

ARCO Metaal biedt:

  • Een contract van circa 16 uur, met veel flexibiliteit. Ga jij vier dagen van 08:30 – 12:30 werken of maak je liever twee volle dagen van 8 uur? We denken graag met je mee
  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een gezellig team
  • Mogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen
  • Gezellige personeelsuitjes en een goede sfeer
  • Een marktconform salaris

Jij herkent je (ongeveer) in dit plaatje: 

  • Je bent nauwkeurig en georganiseerd
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Ervaring met administratief werk is een pré, maar niet noodzakelijk

Over ARCO Metaal

ARCO Metaal is begonnen als constructiebedrijf, en dat zijn we nog steeds. We zijn daarnaast steeds meer gespecialiseerd in interieurbouw. We produceren onder de naam Indoor Steel op maat gemaakte trappen, stalen deuren en stalen buitenpuien. Al onze producten worden gemaakt in onze werkplaats in Boskoop. We komen door heel Nederland in luxe villa’s en moderne kantoren. Elk project is uniek en kent zijn eigen uitdagingen. Onze projecten worden in kleine aantallen uitgevoerd en we werken met een klein team. Jouw werk is hierdoor afwisselend. Binnen ons team is het gezellig. Natuurlijk staat er altijd bier koud voor de vrijdagmiddagborrel.

Dagje meelopen of direct solliciteren

Twijfel je of je wilt solliciteren? Bij ARCO Metaal bieden we de mogelijkheid om vrijblijvend een dagje mee te lopen. Zo proef je alvast de sfeer en ontmoet je je mogelijk nieuwe collega’s.

Wil je een dagje meelopen of direct solliciteren? Neem dan contact op met Arco Molenaar. Je kunt mailen naar arco@arcometaal.nl of bellen naar 06 50 59 83 68

Vacature-alert

Schrijf je in en wordt op de hoogte gesteld als er een vacature is bij ARCO Metaal. Je e-mailadres wordt uitsluitend voor dat doel gebruikt.

Vragen of solliciteren?

Arco Metaal
Telefoon: 06 – 50 59 83 68 (Arco Molenaar)
E-mail: arco@arcometaal.nl

Dagje meelopen?

Of je nu op zoek bent naar een baan of een stage, wij bieden iedereen de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een dag met ons mee te lopen. Zo krijg je pas écht een goede indruk. Meer weten?

Bel 06 – 50 59 83 68 of mail ons via arco@arcometaal.nl

Veilig, duurzaam en ook nog eens volautomatisch…

De Steelliner is een nieuw ontworpen schuifpoort uit staal met een geheel eigen design, een robuust karakter, goed makkelijk aan te passen aan uw persoonlijke wensen en leverbaar in de varianten: De Steelliner Mini (tot 6 meter) en Steelliner XL (tot 9 meter).

BENT U OP ZOEK NAAR

EEN DEGELIJK HEKWERK?

Maak kennis met Outdoor Steel. Hier vindt u hekwerken, buitenmeubels, tuinaccessoires en veel meer. Ook voor cortenstaal bent u bij ons aan het juiste adres.

BENT U OP ZOEK NAAR

STALEN BINNENKOZIJNEN?

Maak kennis met Indoor Steel. Maatwerk specialist op het gebied van binnendeuren, trappen, meubels en nog veel meer! Bezoek de website en bekijk alle mogelijkheden.