‘Degelijke, duurzame producten
van oer-Hollandse kwaliteit’

Assemblagemedewerker

24 – 40 uur

Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de metaalindustrie? Heb je interesse in het assembleren van hoogwaardige stalen constructies? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als assemblagemedewerker bij ARCO Metaal krijg je veel verantwoordelijkheid en heb je een afwisselende baan. Je werkt vanuit onze werkplaats in Boskoop. Omdat geen twee projecten hetzelfde zijn, is elke dag uitdagend. Jouw zorgvuldige voorbereiding zorgt ervoor dat de montage op locatie vlekkeloos verloopt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en sorteren van inkomende goederen, zoals glas en staal, en het beheren van de magazijnvoorraden.

ARCO Metaal biedt:

  • Een uitdagende en gevarieerde functie als assemblagemedewerker met de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen in de praktijk.
  • Een werkweek van 24 tot 40 uur. Parttime werken is dus mogelijk, maar als je liever fulltime werkt kan dat natuurlijk ook.
  • De kans om relevante opleidingen en trainingen te volgen om je expertise te vergroten.
  • Gezellige personeelsuitjes en een wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Het bier staat koud!
  • Marktconform salaris (€2500 – €3500 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring)

 

Jij herkent je (ongeveer) in dit plaatje:

  • Interesse in techniek en/of logistiek
  • Ervaring en een vooropleiding zijn niet per se nodig, maar wel handig
  • Communicatief vaardig: je bent de verbindende schakel tussen onze productiemedewerkers en de montageploeg
  • Flexibiliteit en het vermogen om zelfstandig en in een team te werken.

 

Over ARCO Metaal

ARCO Metaal is begonnen als constructiebedrijf, en dat zijn we nog steeds. We zijn daarnaast steeds meer gespecialiseerd in interieurbouw. We produceren onder de naam Indoor Steel op maat gemaakte trappen, stalen deuren en stalen buitenpuien. Al onze producten worden gemaakt in onze werkplaats in Boskoop. We komen door heel Nederland in luxe villa’s en moderne kantoren. Elk project is uniek en kent zijn eigen uitdagingen. Onze projecten worden in kleine aantallen uitgevoerd en we werken met een klein team. Jouw werk is hierdoor afwisselend. Binnen ons team is het gezellig. Natuurlijk staat er altijd bier koud voor de vrijdagmiddagborrel.

 

Dagje meelopen of direct solliciteren

Twijfel je of je wilt solliciteren? Bij ARCO Metaal bieden we de mogelijkheid om vrijblijvend een dagje mee te lopen. Zo proef je alvast de sfeer en ontmoet je je mogelijk nieuwe collega’s.

Wil je een dagje meelopen of direct solliciteren? Neem dan contact op met Arco Molenaar. Je kunt mailen naar arco@arcometaal.nl of bellen naar 06 50 59 83 68

Vacature-alert

Schrijf je in en wordt op de hoogte gesteld als er een vacature is bij ARCO Metaal. Je e-mailadres wordt uitsluitend voor dat doel gebruikt.

Vragen of solliciteren?

Arco Metaal
Telefoon: 06 – 50 59 83 68 (Arco Molenaar)
E-mail: arco@arcometaal.nl

Dagje meelopen?

Of je nu op zoek bent naar een baan of een stage, wij bieden iedereen de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een dag met ons mee te lopen. Zo krijg je pas écht een goede indruk. Meer weten?

Bel 06 – 50 59 83 68 of mail ons via arco@arcometaal.nl

Veilig, duurzaam en ook nog eens volautomatisch…

De Steelliner is een nieuw ontworpen schuifpoort uit staal met een geheel eigen design, een robuust karakter, goed makkelijk aan te passen aan uw persoonlijke wensen en leverbaar in de varianten: De Steelliner Mini (tot 6 meter) en Steelliner XL (tot 9 meter).

BENT U OP ZOEK NAAR

EEN DEGELIJK HEKWERK?

Maak kennis met Outdoor Steel. Hier vindt u hekwerken, buitenmeubels, tuinaccessoires en veel meer. Ook voor cortenstaal bent u bij ons aan het juiste adres.

BENT U OP ZOEK NAAR

STALEN BINNENKOZIJNEN?

Maak kennis met Indoor Steel. Maatwerk specialist op het gebied van binnendeuren, trappen, meubels en nog veel meer! Bezoek de website en bekijk alle mogelijkheden.