Winnaar OOM Awards 2021!

 In nieuws

Met trots kunnen we mededelen dat wij vrijdag 24 september de OOM Award regio Zuid-Holland hebben ontvangen. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het World Horti Center in Naaldwijk.

Nominatie al compliment

De nominatie hebben we niet zomaar gekregen. De jury kijkt naar het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid én het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Ook is een bezoek van een vakjury onderdeel van het proces, alvorens er een winnaar wordt gekozen.

Persbericht

Het persbericht over de gewonnen OOM Award, is hier te downloaden.

Video

Om de genomineerden aandacht te geven, is door OOM een video gemaakt. Bekijk hem hieronder!

 

Meer weten over werken bij ARCO metaal?

Ga dan naar Werken bij ARCO metaal, of neem dan contact met ons op.

Recent Posts