De stalen trappen van STAIR factory

 In nieuws

STAIR factory is het merk van ARCO metaal dat zich uitsluitend bezighoudt met stalen trappen. We willen je graag wat meer vertellen over deze stalen trappen én wat meer laten zien.

De stalen trap

Bij STAIR factory zien we een stalen trap als een eye-catcher van een woning of gebouw. Heel vaak zorgen wij ook voor een mooie balustrade op de trap, of bij een trappenhuis. Natuurlijk moet de trap functioneel zijn, lekker lopen en geen storend geluid veroorzaken, maar een trap mag – of moet misschien zelfs wel – gezien worden.

Werkwijze

Bij STAIR factory streven we naar perfectie. Dit bereiken wij door bij u thuis de situatie te bekijken en u te voorzien van adviezen en tips. Zo zorgen we ervoor dat de trap zowel in het gebruik als  om te zien helemaal top is. Op basis van uw wensen en eisen gaan wij vervolgens aan de slag om een tekening van uw trap te maken. Pas op het moment dat volledig achter het ontwerp staat, en u heeft uw goedkeuring gegeven om de trap in productie te nemen, wordt de trap voor u gemaakt. Dit gebeurt bij ons in de fabriek; op maat en grotendeels met de hand. Echt ambachtelijk werk dus.

Mogelijkheden

Voor de basis van uw trap kunt u kiezen voor staal of RVS. Wij kunnen iedere stijl voor de trap maken, denk bijvoorbeeld aan een strak industriële stijl, of een sierlijke stijl. Wat uw smaak ook is, wij maken het voor u. Werkt u samen met een (binnenhuis-)architect? Geen probleem! Wij werken heel regelmatig en tot ieders tevredenheid met ontwerpers en architecten.

Balustrades en leuningen kunnen wij tevens van staal of RVS maken, maar ook met hout doen wij veel. Dit kan van een leuning zijn, tot een volledig uit hout gemaakte balustrade.

De trappen zelf kunnen wij ook met hout uitvoeren. De treden kunnen bijvoorbeeld van eikenhout worden gemaakt. Ook kiezen onze klanten dikwijls voor een houten leuning. Het is natuurlijk een kwestie van smaak. Uw smaak.

Voorbeelden

Op de website van STAIR factory hebben wij diverse foto’s van trapprojecten. Hopelijk biedt dit u inspiratie bij het maken van keuzes. Klik een afbeelding aan om meer foto’s te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer zien?

Wilt u meer voorbeelden zien van onze trapprojecten? Kijk dan bij onze voorbeelden.

Recent Posts
Dakterras Den Bosch