ARCO metaal gaat voor Sterkste Schakel

 In nieuws

Voor de zeventiende editie van de Sterkste Schakel verkiezing is in de categorie ‘Bouw, Installatie & Techniek’ ARCO metaal genomineerd. De nominatie is gegeven omdat het bedrijf uitblinkt op het gebied van service en klantgerichtheid.

ARCO metaal is een staalbedrijf dat alles op maat en volledig volgens de wensen van de klant maakt.

Eenvoudig maar krachtig systeem

Voor klantgerichtheid heeft ARCO metaal een systeem. Eenvoudig, maar ijzersterk, aldus eigenaar Arco Molenaar;

Doordat we inmeten en montage of aflevering door één en dezelfde persoon laten uitvoeren, weten we precies welke afspraken zijn gemaakt en kunnen we ons daar ook aan houden”.

Als particulier kunt u bij ARCO metaal terecht, maar ook architecten, aannemers en bedrijven zijn klanten van het in Boskoop gevestigde metaalbedrijf. De producten lopen uiteen van stalen hekwerken, binnen- en buitenkozijnen, stalen deuren, trappen en tal van constructies.

INDOOR en OUTDOOR steel

Om de klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, heeft ARCO metaal inmiddels twee zusterbedrijven; INDOOR steel en OUTDOOR steel. INDOOR steel richt zich op stalen deuren en kozijnen, stalen trappen en meubilair. OUTDOOR steel is gespecialiseerd in stalen hekwerken, buitentrappen en stalen buitenmeubilair.

Voorgedragen

Het bedrijf is voorgedragen met de nominatie. Inschrijven voor deze verkiezing is namelijk niet mogelijk. Bedrijven worden meestal genomineerd door klanten die uitgesproken tevreden zijn. Met de nominatie alleen al is ARCO metaal dus al erg blij, nog los van de uitkomst van de verkiezing die in het voorjaar bekend wordt gemaakt.

Over de Sterkste Schakel verkiezing

De Sterkste Schakel is een podium bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen. Het wordt georganiseerd door Rijnstreek Business. Samen met de Sterkste Schakel Kring, waarin Grant Thornton, VNO/NCW  Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal van andere ondernemers en verenigingen zitting hebben, organiseren zij al sinds 2004 deze succesvolle verkiezing.

De categorieën waarin bedrijven zijn genomineerd zijn: ‘Bouw, Installatie en Techniek’, ‘Communicatie’, Automotive’, ‘Detail- en Groothandel’, ‘Dienstverlening’, ‘Kantoor en Automatisering’, ‘Toerisme, Horeca en Catering’ en Internationaal Zakendoen. Per sector wordt er door een vakkundige jury een winnaar gekozen en uit alle sectorwinnaars wordt één overall-winnaar gekozen. De finale is in het voorjaar van 2020 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Recent Posts
Dakterras Den Bosch